0 гласа
от
Здравейте мили хора. Ррез последните няколко дни, откакто лятото е в разгара си лаптопа ми много прегрява. Вярно е, че и аз не го оставям да си почине, понеже откакто работя от нас всичко се върти около въпросния Lenovo T440 - и офисните дейности и забавленията, а понякога и децата. Пластмасата, където е клавиатурата е много гореща, понякога пари дори. Кажете моля, какво да правя за да не изгори нещо.

1 отговор

0 гласа
от
За изгаряне е трудно да се говори, по-неприятно е че щом се загряват частите в корпуса, то и батерията се затопля. А това не е здравословно за нейния живот и по-бързо ще се амортизира.

Аз не знам, как си ползваш и поддържаш лаптопа, но може да прегрява по няколко причини:
1. От вътре е задръстен с прах, влакна и мръсотиии. Препоръчвам ти да отидеш на сервиз, където да го отворят и почистят професионално. Заедно с това може да сменят термопастата на радиаторите. До колкото знам от всички термо пасти ARCTIC MX-5 е най-препоръчваната и ефективна

2. Ако е чист, но прегрява заради натоварването, помисли за допълнително охлаждане. Продават се специално подложки, в които има вентилатор или дори два.

Успех
Добре дошли в най-авторитетния сайт, където ще получите бързи и компетентни отговори на всички свои въпроси. Нека да не оставим незададен въпрос и нека всички отговори бъдат смислени и конструктивни.
...