0 гласа
от

Моля кажете, коя е най-добрата антивирусна за 2019. Пробвах Касперски, но ми се струва тежка и лаптопа ми почва да цикли много. Искам нещо леко, но сигурно, а работата ми е свързана с Интернет разплащания и не искам утре някой да си пазарува с моята кредитна карта.

3 отговори

0 гласа
от

За мен през последните години най-доброто е Microsoft Essential Security. Преди ползвах Avast и също бях доволен. Kaspersky или както го наричам аз Кашпировски е наистина тежка. Допълнително само инсталирам malwarebytes premium и всичко е шест.

0 гласа
от

Не знам защо единственото ти изискване е да е лека. По-добре търси баланс между сигурност и бързина.
Ето ти едно интересно изследване, което е актуално за септември 2019. Сравнянат се най-използваните антивирусни програми

https://www.av-comparatives.org/tests/malware-protection-test-september-2019/

Ти най-добре си знаеш, кои сайтове посещаваш и какъв риск поемаш, аз съм се подсигурил за себе си, с антивирусната която смятам за най-подходяща

0 гласа
от

Ако работата и програмите, които ползваш ти позволяват, защо не минеш на Linux? Аз смятам след нова година да експериментирам на един стар лаптоп, надявам се да се получи добре. Повечето дистрибуции имат чудесен визуален интерфейс и чудесна съвместимост с повечето софтуери.

Добре дошли в най-авторитетния сайт, където ще получите бързи и компетентни отговори на всички свои въпроси. Нека да не оставим незададен въпрос и нека всички отговори бъдат смислени и конструктивни.
...