0 гласа
от
Хелллооу пийпъл, искам да подаря на приятелката ми нещо по-интересно и оригинално. И понеже имаме връзка вече почти 12 години вече малко се изчерпах. Та с наближаването на Свети Валентин ми хрумна да й подаря нещо ръчно изработено. Аз самия не се сещам и нямам идея, отделно не съм сръчен и няма да се справя. Та молбата ми е да ми дадете идеи, от къде мога да купя нещо готово.

5 отговори

0 гласа
от
Добре си се насочил, аз няколко пъти съм поръчвал такива подаръци и наистина е ефектно. Първия път поръчах калъфки за възглавници с нашите имена а втория път много красиви чаши с наши снимки. Може да потърсиш някоя рекламна агенция или студио за дигитален печат. Почти всички те имат машини за бродиране върху текстил, печат върху тениски, чаши и каквото се сетиш. Също може да провериш и в сайтовете за подаръци, понякога там има страхотни попадения.
0 гласа
от

Виждам, че господата във форума са дали някои интересни идеи, въпреки че мъжете често мислят, че жените искаме кой знае колко грандиозни подаръци, а не винаги е така. Миналата година на празника моят приятел, с когото сме заедно вече две години ми подари любовен роман, защото знае колко много обичам книги. Беше избрал „Агнес Грей“, която търся от доста време, защото е изчерпана от тираж почти навсякъде, но той беше я намерил. Именно старанието беше най-големият подарък, който можеше да ми подари. Беше я опаковал красиво и заедно с една роза ми я поднесе на 14-ти февруари. За мен нещо малко като книга, но избрано с любов е най-доброто решение.

Но както по-горе писаха можеш да й подариш и нещо ръчна изработка. Защо не видиш в Етци - etsy.com там има огромен избор с идеи и после да търсиш къде да го реализираш. В краен случай наистина потърси в сайтовете за подаръци, точно в момента сигурно има много шантави и оригинални подаръци за 14 февруари.

0 гласа
от
Съгласна съм за книгата напълно. На мен мъжът ми също не веднъж ми е купувал романи, въпреки че аз съм по скоро тип Ст. Кинг. Обаче на въпроса за подарък за св валентин мисля, че ще е готино да отиде на СПА уикенд само двамата.

Не знам в коя част на България живеете, но ние миналата година се възползвахме от спа-то на хотел Ралица в курорта Албена. Ето тук може да разгледаш и спа центровете и в някои от другите им хотели въпреки че не знам сега какво точно работи заради Ковид - https://albena.bg/bg/spa-i-meditsinski-programi

А за самия празник на влюбените можеш да измислиш нещо романтично като да посрещнете изгрева и/или да изпратите залеза. Това е нещо като обет за любов и вярност във времето. Ако помислиш ще измислиш хиляди интересни неща, а и все пак ти си познаваш твоето момиче най-добре
от
Хахах спа почивка, а после жените не гледали толкова лукса, а се радвали и на малкото. Но си признавам, че това с изгрева и залеза ми хареса. С бутилка хубаво шампанско, шоколад и цветя можеш наистина да я изненадаш приятно.
от
В случая важната е колкото почивката, толкова и споделеното време. А това да сте заедно е най-хубаво и вечно. Дано останете заедно достатъчно дълго време, за да си спомните тези моменти някога
0 гласа
от
Аз като мъж бих заложил на някое бижу, но да си личи че е специално. Имам предвид, не че цената му е специална, а че е направено специално за твоята приятелка или жена. Например с името й, или първата буква. Ти сам прецени дали да е от сребро или бяло злато. Иначе в сайтовете за подаръци онлайн има много интересни предложения, с които да й покажеш колко е специална и то не само с подарък за свети Валентин а по принцип и завинаги.
0 гласа
от
Аз 2-3 години избирам подаръци за 14ти февруари от един сайт - https://podaraci.bg/bg/sveti-valentin За момента от всички, които съм разгледал там има най-голям избор и подаръците са наистина добре подбрани и смислени. Аз винаги залагам, на нещо което ще ни връща назад към моментите заедно или пък сувенир, който ползваме ежедневно и ни кара да се усмихнем при мисълта за любимия човек. Мисля, че ако харесаш такъв подарък винаги можеш да се свържеш с въпросния сайт и да ги питаш, дали има възможност да се направи по-специален с вашите имена или снимки.
Добре дошли в най-авторитетния сайт, където ще получите бързи и компетентни отговори на всички свои въпроси. Нека да не оставим незададен въпрос и нека всички отговори бъдат смислени и конструктивни.
...